mars, 2020

29mar11:0012:00Gudstjänst5:e söndagen i fastan11:00 - 12:00 Slottshagskyrkan

Info

Välkommen att fira en annorlunda gudstjänst med Slottshagskyrkan på söndag. Det är den femte söndagen i fastan och temat är Försonaren. Texten är hämtad från Joh 3:11-21.

Men tyvärr kan vi inte mötas tillsammans i kyrkan. ANledningen till detta är corona och det nya förbudet från regeringen. Så istället får vi samlas runt radioapparaterna och lyssna på gudstjänsten i närradion på 99,2 MHz. Kanske lyckas vi även få till en sändning på Facebook eller YouTube.

Fredrik Södertun leder och predikar, Lars Thunberg och Helena Andersson svarar oss i sång och musik. Fredrik kommer att predika hopp och tro i den situation vi är i men med utgångspunkt i temat försonaren.

(Söndag) 11:00 - 12:00

Slottshagskyrkan