Välkommen till Café Kryptan på fredag 25/1 kl. 21. Då ger Teater Arken från Sundsgården föreställningen ”Du o Jag – En föreställning om mänskliga rättigheter och skyldigheter”.

Du o Jag är en föreställning om mänskliga relationer. Det handlar om vänskap, kränkningar och individens rättigheter att vara sig själv. En dörr går i baklås… Det blir upptakten till ett bekännelsedrama som ställer frågan om individens rättigheter och skyldigheter på sin spets. Är det individens uppgift att bidra till en gemenskap? Vad händer om en person inte uppför sig som sig bör. Som gruppen har bestämt. Kan gemenskap leda till förtryck? Vems uppgift är det att värna om individens frihet? Om din och min frihet, om oss, Du o Jag. I föreställningen ”Du o jag” undersöker regissören och ensemblen tillsammans var gränsen för individens frihet går – i förhållande till de normer och lagar som gäller för vår samvaro. Vi vill berätta om hur stark en grupp kan vara – och att den styrkan alltid medför ett ansvar. Den här pjäsen handlar om hur viktigt det är att ge varandra frihet… ge varandra kärlek och omsorg och om hur svårt det kan vara. Vi vill berätta om mänskliga rättigheter på individnivå, mellan dig och mig – du och jag.

Sprid gärna evenemanget på Facebook!